Mooie Villa/Maison de Maitre uit 1920 van ca. 260 M2 verdeeld over drie verdiepingen met een volledig woonprogramma op de begane grond. Het huis is gelegen in een omheind bomenrijk park van 2 hectare. Het huis heeft 9 kamers waarvan 5 slaapkamers (ieder met een eigen was- of douche gelegenheid), 2 badkamers, 3 toiletten.

Het terrein is gedeeltelijk omzoomd door bossen en ligt in de kern van een dorp van ca. 1100 inwoners op 12 km afstand van Mont de Marsan, de hoofdstad van het departement 
Landes (40). 


Mont de Marsan beschikt over een mooie 18 holes golfbaan. De prachtige stranden van de Atlantische kust liggen op 64 km afstand (1 uur), de skipistes in de Pyreneeën liggen op 150 km. De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Biarritz (110 km/1h10), Bordeaux (134 km/1h40) en Pau (106 km/1h15). TGV stations zijn in Bordeaux of Dax. In het dorp zijn gevestigd een lagere school, mediatheek, dokter, apotheek, kruidenier, bakker, kapper, bloemist en dierenarts. Een klein station maakt een aantal keer per dag een treinverbinding mogelijk. 

Het terrein is afgesloten door een op afstand bedienbaar elektrische hek (met intercom en camera) en geeft via een mooie oprit toegang tot het park. Er zijn 5 bijgebouwen die samen meer dan 250m² oppervlak beslaan. 

Het huis beschikt over een kelder. Deze bestaat uit drie ruimtes en heeft een eigen in- en uitgang middels een trap naar de tuin.  


Het huis is aangesloten op de gemeentelijke riolering. De elektrische installatie is volledig vernieuwd in 2005. De keuken is geïnstalleerd in 2008. Het huis beschikt over een centrale verwarming middels een oliekachel. In alle vertrekken zijn radiatoren geïnstalleerd. De oliekachel moet worden vervangen.De oliekachel is evenals de elektrische boiler geïnstalleerd in de kelder.

Staat van onderhoud van het huis is goed. 

GES: C/ Classe energie: C
Gemeentelijke belasting (incl. vuilophaal etc) 1120€ per jaar. 

Vraagprijs is 380.000€. Onmiddelijk beschikbaar